Skip to main content

Är du på jakt efter en säregen och unik upplevelse? Då har du kommit till rätt plats! På denna sida kommer vi att presentera Flygupplevelse som är störst i Sverige inom upplevelser i flygplan.

Störst på flygupplevelser

Flygupplevelser har erbjudit upplevelser i flygplan sedan 2014. Hundratals privatpersoner har sedan dess upplevt hur det är att spaka flygplan själv, flyga flygplan i mindre plan, flyga på låg höjd över både land och vatten, flyga jetmotordrivet jaktflygplan eller uppleva looping i Aerobatics.

Flygupplevelse har som mål att prioritera säkerhet, tydlighet och dina minnen högst, något som syns i de hundratals omdömen man fått på olika plattformar där det uteslutande är 5 av 5 stjärnor – varje gång.

Sedan 2014 har Flygupplevelse blivit störst i Sverige på upplevelser i flygplan och de lanserar ständigt nya, spännande upplevelser som är perfekta för den mer äventyrslystne eller adrenalin-junkien. Även den som vill uppleva en lite mer unik upplevelse lär uppskatta många av Flygupplevelse upplevelser.

Hitta en upplevelse idag

För att se vilka upplevelser Flygupplevelse erbjuder idag är det lättaste att kolla deras hemsida. Där går det att läsa mer om de olika upplevelserna, köpa dem och sedan även boka dem.

Klicka på länken här för att se upplevelser från Flygupplevelse.